Hibaüzenet

  • Nem lehet létrehozni a CTools CSS gyorsítár könyvtárat. Ellenőrizni kell a files könyvtár jogosultságait.
  • Nem lehet létrehozni a CTools CSS gyorsítár könyvtárat. Ellenőrizni kell a files könyvtár jogosultságait.

Címlap

Üdvözöljük a Naturista Strand-kempingben, Sziksósfürdőn!

 

 

Bővebben rólunk

 
 
 
 

Hírek, események

A megnyitó után tovább folytatódott művésztáborunk - és tart még majd egészen vasárnapig. Jelenlétével (és alkotásaival) megtisztelt minket tűzzománc-készítő, ékszerkészítő, népi hímző, négy fotográfus, három festőművész, egy szobrászházaspár, két grafikus és több amatőr kézműves. A hétfő este a megemlékezés jegyében telt: A tavalyi rendezvényen még részt vett Balázs, aki operatőrként egy évtizede járt a művésztáborba - sajnos nem sokkal később elhunyt.

Megérkeztek hétfőn a művészek. Miután mindenki berendezkedett, elfoglalta helyét, este héttől egy közös vacsorával, beszélgetéssel megnyílt a XII. Naturista művésztábor. Keddtől már az alkotásé a főszerep. Az alábbi programokba lehet - és érdemes bekapcsolódni a héten vendégeinknek:


Margitka egész héten tűzzománckészítést, Laci festést oktat

Délelőttönként alkotás

A jövő hét (június 19-től 25-ig) a művészet jegyében telik. Hétfőn kezdődik és vasárnapig tart az idei naturista művésztábor. 

Ebben az évben is jó néhány fényképészt, szobrászt, festőt, ékszerkészítőt várunk szokásos művésztáborunkba. Az egyszerű érdeklődőket is nagy szeretettel hívjuk - mind "nézelődőnek", mind modellnek. Az alkotók szombaton kiállítást és vásárt tartanak az itt készült műveikből. Néhány - korábbi művészheteinken készült - fénykép kedvcsinálónak: